Bedrijfsenergielabels, 10 redenen om hier uw energielabel te laten opstellen

U bent op zoek naar een mogelijkheid om het energieverbruik van uw bedrijfspand naar beneden te brengen of uw bedrijf heeft het idee opgevat om een bedrijfspand te verkopen of verhuren. In dat geval heeft u een energielabel nodig voor het bedrijfspand. Bedrijfsenergielabels kunt u hierbij van dienst zijn. Hier vindt u de 10 redenen waarom u zou moeten kiezen voor Bedrijfsenergielabels.

  1. Kwaliteit en service

Als u kiest voor Bedrijfsenergielabels voor het opstellen van uw energielabel dan kiest u voor kwaliteit. De adviseurs van Bedrijfsenergielabels zijn opgeleid om een eerlijk en gedegen rapport op te stellen aan de hand van een inspectie ter plaatse. De uitkomsten van dit rapport zijn ook van invloed op de kwaliteit van uw bedrijfspand. Hoe hoger de score, des te beter de kwaliteit van uw bedrijfspand op het gebied van energieverbruik.

  1. Waarde vermeerdering van uw bedrijfspand

Als de kwaliteit van het bedrijfspand op het gebied van energieverbruik toeneemt dan kan natuurlijk de waarde van het bedrijfspand niet achterblijven. Door het energielabel van Bedrijfsenergielabels kunt u bij een hoog toegekend label ook verwachten dat de prijs van uw pand omhoog gaat. Het is namelijk interessanter om het pand te betrekken als deze energiezuinig is.

  1. Energieverbruik inzichtelijk gemaakt

Een groot voordeel van een energielabel opgesteld door Bedrijfsenergielabels is dat uw energieverbruik inzichtelijk wordt gemaakt. Zo kunt u ontdekken of er effici├źnt wordt omgegaan met het energieverbruik of dat hier verbeteringen in moeten komen.

  1. Adviezen om energiebesparing te bevorderen

Het rapport dat is opgesteld door de adviseur van Bedrijfsenergielabels geeft advies over de verbeterpunten waardoor meer energie bespaart kan worden. U kunt hierbij denken aan het gebruik van duurzame oplossingen voor energie opwekking of andere isolatie van het bedrijfspand.

  1. Werknemers kunnen prettiger aan het werk

Op het moment dat u een energielabel met de daarbij behorende adviezen van Bedrijfsenergielabels ontvangt, kunt u verbeteringen aanbrengen in het bedrijfspand om energieverbruik te verminderen. Dit heeft als positief bijkomend effect dat de werkomgeving als prettiger wordt ervaren. Als het pand beter geïsoleerd wordt is het pand minder koud en hoeft in de zomer de airco minder vaak aan.

  1. Ervaring en kennis

De adviseurs van Bedrijfsenergielabels hebben allemaal een opleiding gedaan in de richting van bouwkunde of een opleiding met een bouwtechnische achtergrond. Door deze kennis en de ervaring die Bedrijfsenergielabels heeft met het opstellen van energielabels kunt u een gedegen rapport verwachten.

  1. Bedrijfsenergielabels is gecertificeerd

Niet elk bedrijf mag zomaar energielabels opstellen en uitdelen. Bedrijfsenergielabels is gecertificeerd voor energieprestatieadvisering door EPG certificering.

  1. Onafhankelijkheid

Op het moment dat u een energielabel nodig hebt, wilt u natuurlijk gedegen en onafhankelijk advies ontvangen. Mede doordat Bedrijfsenergielabels door EPG certifcering een certificatie voor energieprestatieadvisering heeft is het mogelijk om u van eerlijk en onafhankelijk advies te voorzien.

  1. Een afspraak is zo gemaakt!

Een afspraak met Bedrijfsenergielabels voor het opstellen van een energielabel is snel gemaakt. U kunt ons bellen, e-mailen of contact opnemen met onze adviseurs via onze website. Alle contactinformatie vindt u op de website van bedrijfsenergielabels.

  1. Binnen enkele dagen heeft u een energielabel

Na het plannen van een afspraak met een adviseur van Bedrijfsenergielabels kunt u snel een bezoek verwachten voor de inspectie. Binnen een paar dagen na de inspectie zal de adviseur het energielabel hebben opgesteld en naar u toe sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *